Vývoj mozku miminka

Vývoj mozku novorozence je jedním z nejdůležitějších témat, kterým by se měli rodiče věnovat. V prvních měsících života se totiž vytváří základ pro celý život. A jedním z nejdůležitějších faktorů, které ovlivňují vývoj mozku, jsou stimulace a podněty.

Věděli jste, že novorozenci vidí po narození pouze černobíle? To znamená, že kontrastní barvy jsou pro ně nejzajímavější. Proto jsou černobílé kontrastní hračky ideální pro podporu vývoje mozku novorozence.

Tyto hračky jsou navrženy tak, aby stimulovaly mozky novorozenců a pomáhaly jim rozvíjet své smysly. Kontrastní barvy pomáhají novorozencům rozlišovat objekty a rozvíjet své zrakové schopnosti. Hračky s různými texturami a tvary pomáhají rozvíjet hmatové a motorické schopnosti.

Kromě černobílých kontrastních hraček mohou rodiče také podporovat vývoj mozku svých novorozenců tím, že s nimi mluví, zpívají a interagují s nimi. Tato interakce pomáhá rozvíjet jazykové a sociální schopnosti.

Takže pokud hledáte způsob, jak podpořit vývoj mozku svého novorozence, černobílé kontrastní hračky jsou skvělou volbou. Navíc jsou to skvělé dárky pro novopečené rodiče. V našem eshopu najdete širokou škálu černobílých kontrastních hraček, které jsou navrženy tak, aby pomohly rozvíjet smysly vašeho novorozence. Vyberte si ty nejlepší pro vaše dítě a podpořte jeho vývoj mozku již od prvních dnů života.